sâmbătă, 8 martie 2008

Numai a noastra <:-p

In sfarsit a sosit ziua noastra <:-p<:-p<:-p.Fetelor azi hai sa fim mai frumoase ca oricand,sa stralucim ca pentru tot anul;)).Desi ziua noastra e in fiecare zi,azi avem tot dreptul sa o sarbatorim>:).
Zambiti,faceti'va fericite azi,pt ca azi nimeni nu are dreptul sa ne supere,azi suntem admirate si apreciate de toti baietzii;)).
Oricat ma gandesc ca e si ziua mea,gandul ma duce la mama,la zilele knd abia asteptam sa ii iau ceva frumos si sa ii dau in dimineatza de 8 Martie:).Azi cum nu sunt aksa,o sa o sun la prima ora sa ii spun "La multi ani!!!!!";)).Ei in primul rand sa ii spuneti asta;)).
Asa ca va urez fetelor un sincer "La multi ani!!!",sa fim fericite asa tot restul anului si stim ca numai noi avem puterea sa ii facem sa zboare,ce s'ar face fara noi;;)?Noi suntem cheia:).
Poop si hug mare pt noi,meritam din tot sufletul;))
Un mesaj de la fluturash pt fiecare fata in parte:



"La multi ani!!!" surioarelor >:D<:*>:D<:*>:D<:*(cate un poop si hug pt fiecare).Azi pt prima data nu e nici una alaturi de fluturash:-<.Dar tot voi incerca sa zambesc mai frumos ca niciodata,azi nu am voie sa fiu nici o secunda suparata:)
It's time for party girls,iuuuhuuuu>:)>:)>:).

Niciun comentariu: