sâmbătă, 22 martie 2008

Ce defecte au zodiile?:-?

Fiecare dintre noi indiderent de imprejurare incercam sa ne ascundem defectele si sa scoatem in evidentza doar calitatzile:->,nu?:p...Dar va stiti cu adevarat defectele ca sa stitzi ce sa ascundetzi?;;).
Eu zic ca nu:D si de asta m'am gandit sa va spun ce defecte va sunt specifice in functie de zodia in care v'atzi nascut>:).Am cautat pe net si privitzi ce am gasit:p.

Berbec
Este foarte impulsiv si din cauza faptului ca se arunca fara sa gandeasca foarte mult inainte are parte de esecuri. Ca rezultat al acestor acte ratate este agresiv, violent si vesnic nervos. Berbecul reuseste sa-si faca multi dusmani pentru ca dupa cum se stie imprudenta si furia merg mana in mana. In ceea ce priveste dragostea, pentru ca fidelitatea nu este punctul sau forte, ii este foarte greu sa iubeasca o singura persoana si drept urmare nici la capitolul relatii nu sta foarte bine.

Taur
Taurul este superficial si nepasator, trece prin viata ca gasca prin apa. Dar cei mai multi dintre nativii acestei zodii reusesc sa-si inhibe aceasta latura si sa aiba un stil de viata calm si stabil. Ca trasaturi negative taurii se remarca prin superficialitate, gelozie, nepasare si imoralitate.

Gemeni
Se spune despre gemeni ca sunt ca niste mici vulpice. Siretenia ii invata sa adopte o atitudine care ii ajuta sa obtina ceea ce vor si de la cine vor. Pentru ca sunt niste fiinte superficiale si instabile, acest lucru le-a adus reputatia de “fluturi”. Ei isi cauta in permanenta jumatatea fara sa realizeze ca ea se afla atat de aproape de ei.

Rac
Se stie ca racul face un pas inainte si doi inapoi, este nehotarat, inconstant si capricios. Arunci cabd este frustrat se descarca pe cei din jurul sau. De asemenea este lenes, gelos, posesiv, manipulator si uneori prefacut

Leu
Leul este dominator, orgolios si arogant. Ceea ce reprezinta un paradox este faptul ca , leul este foarte lenes. Nu se poate autoevalua pentru ca este mandru, vanitos si egoist. Ii place sa fie admirat, sa fie in centrul atentiei si sa-si domine partenerii.

Fecioara
Ei sunt ipohondrii zodiacului. Sunt mereu preocupati de cat si ce au mancat, de bubita de pe picior si cosul de pe nas. Sunt tematori si nesiguri, inselatori si egoisti.

Balanta
Se stie ca sunt escroci sentimentali. Sunt visatori si vesnic indragostiti dar isi calculeaza mereu avantajele si dezavantajele unei relatii. Pe deasupra sunt egoisti, superficiali, nepasatori, nesinceri si nehotarati. Atunci cand gresesti gaseste mereu scuze care sa-l aduca intr-o lumina buna.

Scorpion
Scorpionul este foarte susceptibil la fortele intunericului si ale luminii. De asemenea este si imprudent, gelos, brutal, violent si razbunator. Asa ca cel mai bine este sa nu prea ai de-a face cu ei si sa te feresti.

Sagetator

Este adevarat ca a fost greu sa gasim defectele acestei zodii dar nu imposibil. Astfel, sagetatorul este lipsit de tact, neserios, nechibzuit, insensibil si uneori laudaros.

Capricorn
Este pesimist, zgarcit si raporteaza totul la bani. Nu relationeaza cu oamenii in functie de calitatile si defectele acestora ci in functie de conturile lor bancare. Probabil ca intr-o zi vor ajunge in varf si vor vedea ca sunt singuri si nefericiti dar isi merita soarta.

Varsator
Varsatorul este idealist. Cand i-a contact cu lumea reala traieste o dezamagire pe care o transforma in revolta si agresivitate. Este incapatanat si egoist. Traieste intr-o lume paralela in care nu poti sa patrunzi oricat de nobile ar fi intentiile tale. Rareori isi manifesta emotiile si prefera sa fie sarcastic.

Pesti
Pestii isi cauta o partenera “mama” care sa-I accepte micile obsesii. Este nehotarat si influentabil. Creaza foarte usor dependente:de fumat, alcool, droguri, cat si de persoane. Daca esti deja partenera unui Peste, obisnuieste-te cu el fiindca nu mai poti scapa prea usor!

Informatiile le'am cules pt voi de pe Sakura-center,e interesant site'ul:">.


Niciun comentariu: