miercuri, 12 martie 2008

Fete si baieti

Ceea ce credeam a fi plictisitor s'a dovedit a fi destul de interesant:D.Un curs de management s'a transformat intr'unul de psihologie:)).Dar cand vine vorba de baietzi pt noi fetele si de fete pt ei,deja nu mai vrei sa vina pauza;)).
Ce lucruri sunt importante pt baietzi?:-?...Profa spune ca pe primul loc cariera,scoala....dar se pare ca beietii din sala nu erau de acord:))...pt toti altceva era pe primul loc si k sa nu ocolesc raspunsul pt k suntem mari o sa va spun ca pt ei sexul este cel mai important...makr fetele sa fi spus...nope:)).Profa fiind dragutza a zis k fetele ocupa locul trei in viata lor,bineinteles k pt ei tot acelasi raspuns a fost si pt acest loc:))...ce sa mai cred?=)).
Dar ganditiva oare ce e pe primul loc in viata fetelor in opinia profesoarei;;)?...BAIETII:))...Deci mai baietilor priviti cine se gandesc la voi tot timpul,noi fetele;))...Nu ne gandim la ce va ganditi voi mai mereu si ce se afla pe toate locurile din viata voastra,asta spun dupa ce am auzit azi:D...Sunt sigura k sunt baietzi kre nu se gandesc in primul rand la asta:">...Dar tb sa recunosc ca nici noi fetele nu suntem cuminti:)).Dar noi cand spunem ca ne gandim la voi nu ne gandim la ce va ganditi voi...Noi visam,ne gandim la voi daca sunteti bine,daca sunteti fericiti si daca nu sunteti ce sa facem sa va inveselim,cum sa va iubim si sunt atatea lucruri ce ocupa primul loc pana la sex pt noi fetele:D.
Sunt curioasa ce conteaza pt voi:-?...Sunteti de acord cu ce au spus azi majoritatea colegilor mei?;;)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu sunt deacord:P. Eu zik ca si baietii si fetele se gandesc cam la acelasi lucru, pentru ca daca baietii se gandesc la sex si fetele nu atunci ei saracii ar obosi sa se gandeasca la ceva ce nu ar fi posibil:. Din punctul meu de vedere zik ca si baietii si fetele se gansesc la fel de mult la sex si ca ocupa cam acelasi loc in viata fiecaruia:P. (Marius)

Anonim spunea...

hmmm....da si fetele se gandesc la asta,dar nu numai la asta:D...ajung si ele sa se gandeasca dar dupa ce parcurg cativa pasi:">...deci baietzi incercati sa va ganditi si la altceva knd vedeti o fata:->