luni, 10 martie 2008

Femeia leu :->


Tot ma intrebam dak ma cunosc makr un pic si dak ceea ce cred despre mine e in conformitate cu ce spun astrele.Asa ca am dat un search pe google sa vad cum e femeia leu in realitate si dak ma potrivesc makr un pic:">.Si priviti ce am gasit,aceasta fiind una din variante:D.

"Dragostea si femeia Leu
Ea nu e o floare de sera, e o floare a soarelui. Probabil ca e jenant de populara si vei avea o groaza de rivali daca vrei sa o faci sa accepte sa-ti poarte numele pentru tot restul vietii. Vei avea un avans mare in cursa daca te numesti Caragea sau Ratiu sau Ghica sau Bibescu sau orice alt nume care sa sune princiar, ori important. Pur si simplu nu-mi pot imagina o femeie din Leu care sa se marite cu cineva pe nume Macelaru! E posibil, totusi. Orice e posibil. Dar probabil ca-l va schimba in Macarescu.

Aproape sigur va fi liderul social al grupului ei, domnind peste celelalte femei ca o regina, dar cu o caldura atit de dezarmanta si cu un suris atit de frumos incit nimeni nu se va supara. Poate ca celelalte fete simt ca a fost nascuta sa conduca si sa impuna stiluri, obiceiuri si maniere. Oricum, nu ar avea nici un rost sa incerci sa-i subminezi autoritatea.

Natura pare sa fi fost partinitoare cind a inzestrat-o pe Leoaica cu vivacitate, inteligenta, gratie, frumusete si senzualitate cit pentru trei femei si ceva pe deasupra. Daca ai complexe de inferioritate, ai face bine sa-ti muti gindul spre o pasare cu pene mai putin colorate. Nu-ti inchipui ca ai s-o imblinzesti, transformind-o intr-o fatuca ce-ti soarbe cuvintele de pe buze.

Barbatul care se asteapta ca fata din Leu sa-i cada la picioare plina de adoratie traieste pe alta lume. Considera-te norocos daca te priveste ca pe un egal, te respecta, e dispusa sa-ti fie partenera si-ti permite sa o stapinesti din punct de vedere emotional. Ce Dumnezeu! Simplul fapt ca iti da voie sa o iubesti te-a ridicat la rang de cavaler! Leoaica e o femeie si jumatate. E un produs de lux, pe care nu-l gasesti la orice talcioc sau magazin ieftin."
Hmmm,oare asa sa fie?:-?.
Insa pot sa spun ca imi place sa citesc horoscopul si cred in mare in ceea ce spun astrele:)).Totusi tb sa recunosc ca zambesc mai tot timpul:-j

Niciun comentariu: