marți, 18 martie 2008

Cum este la pat in functie de zodie?;;)





Nu mai suntem copii si pe multi de mult ne intereseaza si aspectul asta la partener,partenera:">.Si cel mai bine e sa vezi de la inceput cum este,in fine asta ar tb sa conteze cel mai putin intr'o relatie,dar sa fim sinceri pt multi dintre voi cred ca este foarte important,daca nu pe primul loc.Pt mine sincer nu asta ma tine langa o persona,tb sa vina treptat,dar nu isi are rostul sa vb despre asta.Va propun sa aflatzi ce spun astrele,cum este partenerul,partenera la pat b-).

Berbec:

Berbecul este impulsiv, se incinge repede, iar daca i`a trezit interesul, nu`si mai doreste decat un singur lucru: pe ea, pe loc in intregime. Berbecul este un semn emotional, contradictoriu, tentat sa domine atat in viata de zi cu zi, cat si in relatiile de dragoste (inclusiv in pat). El trebuie sa invete mai intai sa dea si sa ia, este tentat sa preia conducerea si sa nu prea tina cont de nevoile partenerei. Este posibil sa nu fie pe gustlul oricui, insa daca iti doresti ceva extrem, daca vrei sa`ti depasesti limitele si sa traiesti intens, pasional, Berbecul este paartenerul ideal pentru sex.

Taur:
Taurul este unul dintre cei mai pasionali loveri, vei fi surprins cat de tandru si de exploziv in acelas timp poate fi, in ciuda aparentelor de tip destul de rece, rezervat. Nu este de mirare ca`i palce la nebunie dragostea si tot ce`i frumos. Important este sa ai rabdare cu el, caci se ghideaza dupa motto`ul "toate la timpul lor". Taurul isi dezvolta pasiunea treptat, insa cu o senzualitate extrem de subtila si reuseste sa cucereasca pe oricine si`a propus. Daca iti pare retinut in pat la inceput, asta se intampla nu pt ca ar fi nepriceput, ci fiindca nu`si da drumul decat cand e sigur de puterea care o are asupra partenerului. Daca se simte dorit iti va oferii nopti pe care nu o sa le uiti prea curand.

Gemeni:
Ei, cu Gemenii lucrurile sunt ceva mai complicate. Caci Geamanul nu suporta monotonia si vrea totul, daca se poate pe loc. Ceea ce altii probeaza intr`un an, Geamanul vrea sa faca intro noapte. Ii place sa se vada, sa te vada in timp ce faceti dragoste, este intr`o continua cautare de noi surse de placere. Vrea sa`si descopere si sa`si descopere punctele erogene, este innebunit dupa reactiile tale, deci nu ezita sa`i arati cat de mult iti place cu el, cat de bine te simti - asta il incita foarte tare.

Rac:
Racul este in primul rand un tip foarte sensibil, dar nu trebuie sa te mire ca e capricios si ca`si schimba starea de spirit de la un moment la altul. Intr`o zi poate fi cel mai infocat lover, pentru ca a doua zi sa fie cel mai plicitcos, mai monoton si mai fara chef de iubit. Cu el vei parcurge toata paleta de trairi: de emotie, extaz chiar, pana in momente aproape insuportabile - cand ceva ii afecteaza egoul, oricum fragil. In schimb e foarte senzual - unul dintre cei mai priceputi loveri, pentru ca se concentreaza in primul rand pe tine....

Leu:
Leul este un adevarat animal in pat , insa unul care stie sa iubeasca cu patima. Trebuie sa sti ca Leul tine la putere, simte nevoia sa domine: deci sa nu te surprinda daca sare toate etapele preludiului si te arunca direct pe pat. Leii sunt o combinatie foarte interesanta: Pe cat de animalici sunt, pe atat de sensibili si dragastosi sunt. Lasa`l sa preia conducerea si vei avea un lover excelent, cu care nu te vei plictisi nici`o clipa.

Fecioara:
Este un perfectionist in tot ce face, deci si in sex. Fecioara nu se va lasa pana nu va sti exact ca a efectuat un amor impecabil si ca tu nu vei gasi nici un defect. Cand face dragoste, vrea sa te faca fericit si nu se opresete decat cand e convins ca a reusit. Din pacate are si asteptari foarte mari, care de multe ori ii incurca palnurile. Cea mai mik chestie il poate devia de la jocul erotic: e suficient sa sune un telefon sau sa auda o usa prin preajma si gata - s`a terminat cu elanul.Problema lui e ca in tot ce face, din pacate si in cazul sexului, se poarta ca programat. Nu vei trai cu el nimic exotic, nimic original, dar e va duce cu darzenie spre un orgasm reusit.

Balanta:
Persoana Balanta este isteata, care`si ia timp sa savureze fiecare moment pe indelete. Are ritmul sau, poate fi foarte tandru, foarte pasional, dar are si o vedere destul de clara despre cum trebuie sa decurga o partida de sex. In schimb, iubeste preludiul si iubeste sa fie la randul lui rasfatat. Daca vei face dragoste cu o Balanta nu ai aproape nici o sansa sa nu termini tu primul pentru ca isi ia tot timpul din lume cand e vorba de sex.

Scorpion:
Scorpionul este probabil cel mai pasional, mai excesiv si mai direct semn zodiacal. deja de la primul sarut vei simti cu cine ai de a face. Scorpionul este foarte direct si nu pierde vremea cu nici unu el de joculete inofensive - nu este prietenul preludiului. In schimb vei avea o multime de lucruri palpitane: caci atunci cand te vrea, te vrea pe loc si nu are nici un fel de probleme. Ii plac experimentele, este extrem de sexual, nu are inhibiti si cere si de la partener sa fie la fel de deschis. In plus, desi este atat interesat de sex, Scorpionul este unul dintre cei mai fideli pe care ii poti intalni.

Sagetator:
Sagatatorul este deschis, accepta orice, numai rutina sa nu fie. Nu este cel mai rezistent lover, insa se remonteaza repede. E adevarat ca Sagetatorilor li se intampla de multe ori sa confunde sexulul cu sportul de performanta, insa partea frumoasa este ca au atata sarm si arat entuziasm, incat neajunsurile din pat sunt uitate repede.
Capricorn:
Capricorni sunt la fel de determinati pe verticala cum sunt si la orizontala. E adevarat ca mai degraba sunt adeptii practicului decat ai fanteziilor, insa sub acea masca rece se ascunde unul dintre cei mai pasionali iubiti. Capricornul este obsedat de ideea de a`si ineplini indatoririle, deci nu va renunta niciodata inainte de a fi avut amandoi orgasm.

Varsator:
Pentru el sexul inseamna aventura, erotism experiment. Indiferent ce stil abordeaza, Varsatorul va fi tentat sa fie excentric in comportamentul sau sexul. O sa incerce sa uimeasca cu tot felul de tehnici. Indiferent, trebuie sa`i recunosti calitatile: este un adevarat maestru la pat!

Pesti:
Daca te intalnesti deja de 4 luni si ink nu ati facut sex nu te gandi k nu te doerste. Doar ca savureaza tensiunea erotica dinaintea actului propriu-zis. Are o personalitate foarte subtila, plina de senzualitate, dar si foarte greu de cuprins. Cand face dragoste, Pestele este un rafiant, iatr preludiul intotdeauna lung si foarte erotic. Nu are tabuuri, inhibitii si este strain de orice fel de egoism, cand e vorba de partenerulu sau sa se simta bine.

Niciun comentariu: