vineri, 21 martie 2008

10 diferente intre barbati si femei



Mereu ne intrebam de ce suntem asa de diferiti intre noi,ma refer la barbati si femei:D...Si in ce anume suntem asa de diferiti;))...Multi spun faptul daca esti diferit de cineva ai tendinta sa te certi foarte des,dar nu si in cazul meu.Pot sa spun ca ma inteleg de o mie de ori mai bine cu baietzii decat cu fetele,am cateva fete cu care ma inteleg,in rest numai baietzi:)):">:">:">.
Astfel am zis sa caut pe net si sa aflu principalele diferente dintre noi(fetele) si voi(baietii) si am gasit:"> si de ajutor tot Eva mi'a fost:p.Ma gandesc acum ca nu ar tb sa tinem cont de ele,dar dak tot vorbim zi de zi ca suntem diferiti si ne tot certam makr sa stim si poate sa ne acceptam mai ushor unul pe altul:p...Si pana la urma dak si noi si voi am fi la fel,care ar mai fi farmecul?;;)

Deci:
1.Creierul femeii este diferit de cel al barbatului
In acest sens, oamenii de stiinta au stabilit ca exista diferente mari intre creierul unei femei si cel al unui barbat. Femeile au mai multe conexiuni intre partea dreapta a creierului si cea stinga. Asta explica de ce femeile isi exteriorizeaza mai usor sentimentele, in timp ce barbatii nu sint prea comunicativi
2.Barbatii au vederea mai buna, in timp ce femeile au auzul mai fin
Vederea la distanta incepe sa se diminueze, in cazul femeilor intre 35 si 45 de ani, in timp ce la barbati se diminueaza intre 45-55 de ani. In schimb, femeile au simtul auditiv mult mai dezvoltat.
3.Barbatii sint mai inclinati catre promiscuitate
Barbatii sint interesati de sex, in timp ce femeile doresc o relatie. Cauza fiind cantitatea de testosteron eliberata in corpul barbatilor, mult mai mare decit cea din corpul femeilor.
4.Femeile pling mai des decit barbatii
Femeile pling de aproximativ 50 de ori pe an, in timp ce barbatii nu pling deloc. Si daca o fac, cazurile sint extrem de rare. Asta se datoreaza tot testosteronului, care ii intristeaza pe barbati, dar nu le provoaca plinsul.
5.Barbatii nu-si gasesc niciodata lucrurile
Femeile sint mai indeminatice decit barbatii si asta le ajuta sa gaseasca repede lucrurile. 6.Femeile sint mai vorbarete decit barbatii
Inca de mici, fetitele incep sa vorbeasca mult mai repede si isi dezvolta mult mai bine vocabularul, decit baietii. La maturitate, aceasta calitate se transforma in "defect" ...vorbesc prea mult.
7..Femeile zimbesc mai des si seduc barbatii numai cu privirea
In principiu, zimbetul si felul "aparte" al privirii noastre se datoreaza instinctului matern pe care il posedam, spun specialistii.
8.Barbatii sint mai agresivi decit femeile
In timp ce instinctul feminin este de autoaparare, barbatii au tot timpul tendinta de a provoca. 9.Creierul femeii imbatrineste mai lent decit cel al barbatului
La barbati, cantitatea de materie cenusie, incepe sa scada mult mai devreme decit in cazul femeilor.
10.Spre deosebire de barbati, femeile au capacitatea minunata de a da ...viata
Este inutil sa explicam cum si de ce... nu?

Un comentariu:

Sory spunea...

mda, este adevarat:)) la femei aceasta aptitudine de a vorbi mult mai mult si a avea un vocabular mult mai amplu devine "defect" la maturitate:)) bn, nu pentru noi, pentru ei...:)