joi, 10 aprilie 2008

Zodiile si casatoria


Hmmmmm,cam tineri ca sa ne gandim la casatorie,sau spun asta pt k sunt in zodia leu?:-?...Fiecare din noi in functie de zodie spune mai greu sau mai ushor 'da' unei cereri in casatorie...De mine astrele spun k nu ma grabesc,dar imi place sa lupt si sa ocrotesc persoana iubita,cat de adevarat este;)).
Dar hai sa vedem pt fiecare zodie in parte cat de ushor ii convingi sa spuna 'da' #:-s.


Berbecii - Lasa-l sa te cucereasca

Fiorul vanatorii si provocarea iubirii, precum si pasiunea plina de romantism se afla pe lista de prioritati a acestui semn de foc terbil de posesiv si exploziv. Nu vor cu nici un chip sa se simta ingraditi in vreun fel. In relatia cu persoana iubita, ei sunt cei care cer. Este foarte important sa simta ca sunt mereu pe primul loc in viata voastra. Un berbec se asteapta la fidelitate neconditionata, dar asta nu inseamna ca este capabil sa ofere in schimb acelasi lucru. Totusi in clipa in care a spus “DA” face tot ce poate sa sprijine si sa va fie alaturi. Relatia rezista atata timp cat exista flacara aceea mistuitoare fara de care nu poate trai. Pentru asta este capabil de orice.

Taur - Ofera-i tihna si stabilitate
Iubirea de care este capabil taurul este senzuala si fizica, devotata si mai ales constanta. Fiind un semn de pamanat, Taurul nu face pasul decat daca primeste loialitate absolua si ii plac foarte mult relatiile stabile si care intra in scurt timp intr-un fel de rutina. Nu veti gasi tauri care sa isi piarda timpul in aventuri frivole, in schimb ei sunt gata sa investeasca in relatii de lunga durata si distanta lunga. Daca relatia intra in impas, Taurul este primul care incearca sa o salveze si astfel sa fie loial partenerului cu orice pret.

Gemeni - Arata-i ca poti sa gandesti
Romantici in cautarea iubirii perfecte si a partenerului de suflet, natura carismatica si flexibila a gemenilor le permite sa se bucure la maxim de aventurile lor. Asta pana cand au ei impresia ca au gasit un partener credincios si suportiv, caruia ii place sa asculte si cu care sa discute fara sa simta ca le este insultata inteligenta. Cand declara oficial ca si-au gasit iubirea dorita inseamna ca acest semn de aer a reusit sa puna in balanta sentimentul si ratiunea. Hotararea de a se casatori vine totdeauna ca urmare a unei activitati mentale intense si a milioane de rationamente desfasurate cu mare viteza.

Rac - Fa-l sa simta ca si pentru tine este importanta familia
Este cel mai fericit atunci cand simte si ii se spune ca este nevoie de el, racul iubeste iubirea si iubeste sa iubeasca si sa fie iubit. Este semnul cel mai dedicat ideeii de familie, casnicie si traditie. Este capabil sa accepte neconditionat mai ales atunci cand simt ca partenerul este dedicat relatiei. Fiind un semn de apa sunt sensibili si pot deveni dependenti, acesta poate fi pretul pe care se poate sa il aveti de platit daca vreti sa aveti un partener care va ajunge chiar la gesturi disperate pentru a nu ramane fara voi, si pentru a nu va dezamagi.

Leu - Straluceste alaturi de el
Iubirea de care este capabil leul este ca o piesa de teatru de succes. Ei sunt gata sa lupte pana la ultima suflare pentru a proteja persoana iubita, pentru a-I oferi loialitatea sa regala, si sprijinul. Fiind un impetuos semn de foc, nu uitati ca atata timp cat egoul si importanta de sine ii sunt hranite zilnic cu romantism, laude si devotament, leul va face orice sacrificiu pentru a se asigura ca persoana iubita careia i s-au dedicat se poate baza pe ei pentru o portie garantata de fericire si comfort.

Fecioara - Arata-i cat de rabdator poti sa fii
Acest semn sensibil, dar in egala masura practic si analitic, abordeaza iubirea si casatoria cam in acelasi fel. O fecioara poate sa astepte ani de zile pentru a gasi persoana pe care sa o considere potrivita idealurilor sale perfecte si perfectioniste. O data ce au gasit o astfel de persoana, de dedica ei definitiv, si totul devine iubirea vietii lor. Iubirea unei fecioare este calda si stabila, dedicata si de incredere. Daca tratezi fecioara cu grija, onestitate si respect, si treci peste tendintele ei cicalitoare, poti avea o relatie puternica si aproape perfecta.

Balanta - Fii mai intai un partener de incredere
Iubirea face sa se invarteasca lumea unei balante. Ei se hranesc cu iubire, armonie, frumos si romantism. Ar face orice pentru a nu rani pe nimeni si mai ales pentru a pastra buna intelegere in toate relatiile pe care le au. Persoana iubita este importanta si ei i se dedica, chiar daca sunt un semn de aer. Sunt extrem de loiali atunci cand se simt apreciati. Casnicia este pentru ei, mai intai si mai intai o relatie de parteneriat armonioasa. Pot deveni depedenti emotional de persoana iubita, si cer uneori in schimb acelasi lucru din partea acesteia.

Scorpion - Lasa-te fermecat
Este cel mai pasional semn, iar atunci cand pune ochii pe cineva si se indragosteste, relatia poate fi extrem de intensa si de cele mai multe ori confuza. Ei pot fi extrem de magnetici si irezistibli si daca si-au pus in minte sa se casatoreasca cu tine o vor face si vei spune “DA” mai inainte sa iti dai seama de faci. Confuzia in relatie vine din faptul ca isi ascund foarte bine emotiile si poti trai cu impresia ca nici nu te vede pana fac miscarea decisiva. Se asteapta la fidelitate si loialitate. Fiind un semn de apa se pot conecta cu partenerul in moduri foarte profunde si aproape mistice. Daca se vor simti in siguranta va vor lasa chiar sa le cunoasteti secretele.

Sagetator - Respecta-i libertatea
Iubirea este o aventura pentru Sagetator. Ei prefera sa nu fie legati de nimeni si de nimic. Sunt un semn de foc iubitor de libertate si au nevoie de un partener care sa fie in stare sa ii stimuleze intelectual, sa ii faca sa se simta in siguranta si capabili sa tina flacara interesului mereu aprinsa. Sagetatorul se dedica persoanei potrivite, dar acea persoana trebuie sa stie, sa accepte si sa aprecieze faptul ca prima iubire a Sagetatorului este LIBERTATEA. Daca respecta acest fapt, poate avea relatia pe viata pe care si-o doreste.

Capricorn - Incearca sa ii fii sursa de inspiratie
Iubirea este cea mai importanta sursa de inspiratie, de aceea Capricornii au nevoie de relatia cu o muza. Desi semne de pamant, ei pot iubi complet si profund, dar se poate sa nu fie foarte capabili sau dispusi sa arate in exterior ce simt. Daca poti sa treci peste aparenta raceala a Capricornului si sa fii o muza prezenta mai ales cand are el nevoie de tine, e poti astepta sa inceapa sa se gandeasca la casatorie. Pentru ei este mai greu sa se hotarasca fiind cel mai solitar semn al zodiacului. Nu face usor promisiunea ca isi va intemeie o familie alaturi de tine, daca nu ii vei permite sa se retraga din cand in cand. Daca ii corespunzi pe scara sociala si daca simte ca il iubesti poate sa spuna “DA” dar asteapta-te ca el sa domine mereu relatia.

Varsator - Fii mai intai cel mai bun prieten

Acest semn iubeste umanitatea in intregimea sa. Caracteristic ii este faptul ca mai intai trebuie sa ii devi prieten si apoi iubit. Sunt independenti si mari iubitori de libertate fiind semne de aer. Sunt capabili sa devina foarte loiali duoa ce s-au casatorit. Pasul il fac mai greu si de obicei merg pe intuitia lor geniala. Se asteapta ca partenerul de viata sa imparta cu ei fiecare responsabilitate a casei si familiei. Pentru ca relatia sa mearga este nevoie sa imparta in primul rand un ideal comun cupersoana iubita.

Pesti - Urmeaza-l in visele sale

Iubirea este combustibilul vital care energizeaza pestii si care ii face sa se gandeasca la o posibila casatorie. Pentru ei, dragostea, afectiunea si romantismul vin in acelasi pachet. Acesti visatori plini de tandrete au nevoie in permanenta sa se asigure ca sunt iubiti, si orice gest de respingere ii poate rani profund. Pestii pot fi parteneri de viata foarte sensibili si intelegatori. Ei vor fi loiali atata timp cat rezista romantismul in relatie. Fiind semn de apa au nevoie sa se simta iubiti si sunt in stare de orice gest pentru persoana iubita. In numele iubirii poate face gesturi complet dezinteresate.


Important nu e cand spui 'da',ci persoanei cui ii vei spune asta...Mai bine un pic de rabdare si sa nu regretzi mai tarziu;)).
Mc pt ajutor .

Niciun comentariu: