vineri, 11 aprilie 2008

Viata anterioara

Pentru inceput trebuie sa spun ca eu cred in povesti,ink mai cred in printzi si printzese,in magie si implicit cred in faptul ca exista o viata anterioara:D...Sunt foarte curioasa sa stiu ce am facut intr'o alta viatza,dak mi'am gasit jumatatea(ceea ce nu cred,stiam k odata gasita iti traiesti ultima ta viata....te reincarnezi pana in momentul in kre ai gasit'o:">)...
Cine stie ce printz,conducator,filozof,regina am fost 8->...sper doar sa nu fi facut prea multe greseli...k altfel tb sa platesc in viatza asta#-o...Suna ciudat pentru unii si poate vor spune ca sunt prostii,poate ca sunt...dar dak nu e asa,nu sunteti curiosi sa aflatzi ce atzi fost intr'o viatza anterioara?;;)...


Am cautat pe net si am gasit trei siteuri interesante care va pot da un raspuns:D...

Un prim site mi'a spus urmatoarele :

Cred ca ai fost... barbat in ultima ta viata.
Te-ai nascut: undeva in teritoriul modern din Nordul Japoniei in jurul anului 1600.
Meseria ta a fost de: Bijutier sau Ceasornicar.

Cum ai fost:
Te-a atras in permanenta noutatea, muzica, bucataria. Acum iti place foarte mult sa gatesti si sa calatoresti. Ai adesea sentimentul de Deja Vu

Ce trebuie sa corectezi in viata actuala :
Lectia ta este aceea de a invata discretia si moderatia si apoi, sa-i inveti si pe ceilalti acelasi lucru. Viata ta va fi mai fericita daca vei renunta la toate gandurile negative.

Clik aici ca sa primiti si voi un raspuns:D.

Al doilea site e un test care incearca sa va dea un raspuns si el in legatura cu acest subiect,doar dati clik aici ;)).

Ultimul mi'a dezvaluit ce greseli am facut intr'o viata anterioara,insa in functie de zodie...sincer chiar eram curioasa,mai ales ca astrele mi'au dezvaluit atatea in legatura cu mine si sincer nu s'au inselat prea mult;)).

Berbec Intr-o viata anterioara a fost dependent de altii, lipsit de curaj, de combativitate.
Taur Intr-o viata anterioara a trait haotic,emotional, lipsit de echilibru, patimas, acum trebuie sa fie un sprijin solid pentru ceilalti.
Gemeni Intr-o viata anterioara a trait prea libertin si superficial, acum trebuie sa invete lectia responsabilitatii.
Rac Intr-o viata anterioara a fost axat pe cariera, pe logica rece, acum invata sa coboare in lumea trairilor interioare si sa isi gaseasca fericirea prin comuniunea cu cei din jur.
Leu Intr-o viata anterioara s-au sprijinit prea mult pe cei din jur, acum trebuie sa se construiasca pe sine si sa isi gaseasca forta in propria fiinta.
Fecioara Intr-o viata anterioara, nativii acestui semn au fost lipsiti de spirit practic si de eficienta, au trait intr-un mod nedisciplinat.Acum trebuie sa invete cum sa fie utili celor din jur, dar sa renunte la a-i critica, la tendinta de a face totul perfect.
Balanta Nativii acestui semn trebuie sa invete lectia colaborarii, a compromisului. In viata anterioara au fost excesiv de independenti, razboinici, impulsivi.
Scorpion - Intr-o viata anterioara nu s-a dezvoltat afectiv si spiritual fiind prea legat de lucrurile materiale. Nu a stiut sa se adanceasca in universul interior, limitandu-se la lucrurile palpabile.
Sagetator In trecut au facut compromisuri din cauza absentei unor principii morale ferme. Acum trebuie sa invete lectia dreptatii, a eticii si a consecventei.
Capricorn Datoria lui actuala este invatarea autocontrolului si asumarea responsabilitatilor, fiindca intr-o viata anterioara a fost fricos, hipersensibil, fugind de lupta acerba pentru existenta.
Varsator Nu trebuie sa se considere un unicat, sa aiba impresia ca nimeni nu este asemenea lui. Complexul superioritatii ii vine din viata anterioara cand a fost orgolios, egocentric.
Pesti - Intr-o viata anterioara a mizat prea mult pe gandirea rationala si obiectiva, acum trebuie sa isi dezvolte capacitatile intuitive, chiar paranormale, planul afectiv.

Pentru a va da aceste detalii el mi'a fost de ajutor;)).

Chiar daca credetzi intr'o viatza anterioara sau nu,dar e distractiv ce atzi aflat,nu?;))...

Niciun comentariu: